Diensten

Over asero

“Bij ons draait het om schoonmaak!”

Asero is een groeiende onderneming die in het Noorden en Midden van Nederland dé naam heeft gevestigd op het gebied van specialistische reiniging en dienstverlening. Naast onze full-timemedewerkers hebben wij een tal van oproepkrachten tot onze beschikking. Onze medewerkers zijn voorzien van de nodige kennis en ervaring en zijn flexibel en breed inzetbaar. Daardoor kunnen wij direct inspelen op calamiteiten en spoedopdrachten.

Het overgrote deel van onze werkzaamheden voeren wij uit in onderaanneming voor tal van gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Onderaanneming is een vak apart waarin Asero zich in heeft gespecialiseerd. Het is voor een hoofdaannemer van het grootste belang dat door de onderaannemer op een veilige, nette en discrete manier wordt gewerkt bij de opdrachtgevers. Asero streeft naar dergelijke vereisten en wil zich hierin te allen tijde onderscheiden. Onze website geeft u een overzichtelijke indruk van de activiteiten waar wij ons al 20 jaar mee bezig houden.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Al onze medewerkers krijgen een interne opleiding en zijn veelal in het bezit van vak- en VCA-diploma’s. Ons VCA-certificaat staat garant voor een veilige werkwijze.

Aarzel daarom niet en vul het online offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel voor een afspraak, want Asero is uw partner om alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden aan uit te besteden.

Asero heeft een eigen keurmeester in huis als het gaat om electronische apparatuur. Ook vanuit dat perspectief kunnen wij u veiligheid bieden op de werkvloer.