Nieuws

Het laatste nieuws
 • Vacature

  Heb jij ervaring als glazenwasser / specialistische reiniging? Ben je communicatief vaardig? Wil jij werken in een leuk team binnen een ambitieuze maar persoonlijke organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Asero Specialistische Reiniging B.V. is altijd op zoek naar ervaren specialisten om haar team te versterken. Als glazenwasser bij Asero kom je te werken in een gezellig, hard werkend en professioneel team. Er is veel aandacht voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk, professionaliteit en veiligheid.

   

  Praktische criteria:

   

  • Ervaring met glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • In bezit van een VCA certificaat of bereid deze binnen 3 maanden te behalen
  • Woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Zuidwolde (Drenthe)

   

  De eigenschappen/competenties waar wij naar op zoek zijn in een collega:

   

  • Communicatief vaardig
  • Professioneel; een visitekaartje voor het bedrijf
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Eerlijk

   

  Wij vinden het belangrijk dat jij een goede werk-/privébalans hebt, dus zijn de te werken uren bespreekbaar. Wel moet je ten minste 1 werkdag (maandag t/m vrijdag) per week beschikbaar zijn. Halve dagen werken is niet mogelijk. De werktijden liggen gemiddeld tussen 7:00 uur en 16:00 uur, maar dit kan afwijken. Overwerken komt regelmatig voor.

   

  Heb je interesse? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@asero.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Resa Robben via telefoonnummer 06-54963245.


  Lees meer...
 • Asero kiest voor Diversey!

  Diversey is al ruim 15 jaar de vaste samenwerkingspartner van Asero op het gebied van vloeronderhoudssystemen. Asero is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeronderhoud en gespecialiseerd in specialistische reiniging. Asero is een pro-actieve partner: “We denken graag mee in de juiste oplossingen”.

  Asero onderhoudt alle denkbare vloertypen voor de zorg, onderwijs, overheid, retail, kantoren en midden- en kleinbedrijf.  Met ruim 20 medewerkers en alle materialen en middelen in eigen beheer verzorgen ze jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters vloeroppervlak.

  Wat betreft de vloerentak is de keuze voor Diversey een bewuste geweest, aldus Resa Robben, eigenaar van Asero. “De markt voor vloeronderhoud is continue in beweging. Diversey levert ons de kennis die wij nodig hebben om de vloeren optimaal te laten stralen”. Zo zijn de machines en producten van Diversey zowel bij onze medewerkers alsook bij onze opdrachtgevers favoriet.

  Voor ons is de driehoeksverhouding tussen de eindklant en onze opdrachtgever van belang. Dat vraagt om de juiste organisatie en inzicht. Mede door de samenwerking met Diversey  hebben we een tevreden eindklant.


  Lees meer...
 • Sponsoring

  Asero sponsort een team uit de 2e klasse zaalvoetbal uit de WZRV zaalcompetitie te Zwolle.
  Het team draagt de toepasselijke naam Asero Futsal. We wensen de mannen van Asero Futsal ook in het seizoen 2015/2016 veel succes!


  Lees meer...
Tags:
Tags: