Onderaanneming

Het overgrote deel van onze werkzaamheden voeren wij uit in onderaanneming voor tal van gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Onderaanneming is een vak apart waar Asero zich in heeft gespecialiseerd. Het is voor een hoofdaannemer van het grootste belang dat door de onderaannemer op een veilige, nette en discrete manier wordt gewerkt bij de opdrachtgevers. Asero streeft naar dergelijke vereisten en wil zich hierin te allen tijde onderscheiden.

 

Asero staat klaar om u als hoofdaannemer te ontzorgen op het gebied van specialistische reiniging, industriële reiniging, sanitair en overige diensten. Daarnaast zullen wij ook altijd meedenken op commercieel vlak. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken wij graag wat wij voor u als hoofdaannemer kunnen betekenen.

 

Ervaringen van enkele van onze hoofdaannemers

Slide “Personeel:  Vakkundig, vriendelijk en klantgericht.
Bedrijf: Afspraak is afspraak, oplossingsgericht, flexibel en een partner.”
Asito projectleider
Slide “Asero heeft een team specialisten in dienst die voor kwaliteit staan! Ze zijn zeer betrokken en komen met een gedegen advies.
De uitvoering van de werkzaamheden lopen volgens planning en mocht er iets tegen zitten wordt er goed en tijdig overlegd.
Kortom een betrouwbare partner.”
ICS Quality Cleaning rayonmanager
Slide “Ik ken Asero vanuit Novon als een betrouwbare en loyale partner. Keurige performance en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook de flexibiliteit is een plus! In de vele jaren dat we zaken doen komt Asero de afspraken altijd zoals verwacht na!” Novon Rayonmanager