Over ons

Team Asero

Naast onze full-timemedewerkers hebben wij een tal van medewerkers met flexibele uren tot onze beschikking. Onze medewerkers zijn hierdoor flexibel en breed inzetbaar. Daardoor kunnen wij direct inspelen op calamiteiten en spoedopdrachten. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en hoogwerker certificaat en hebben de nodige opleiding en kennis om de opdrachten op een vakkundige manier te verrichten.

 

 

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze VCA certificering staat garant voor een veilige werkwijze. Wij hebben een eigen keurmeester in huis die er te allen tijde voor zorgt dat apparatuur en materialen gekeurd zijn. Ook vanuit dat perspectief kunnen wij u veiligheid bieden op de werkvloer.

Sinds 2014 zijn wij ook NEN 4400-1 gecertificeerd. Dankzij onze NEN 4400-1 certificering bent u er van gewaarborgd dat er op een betrouwbare en legale manier wordt omgegaan met ons personeel en administratieve zaken. Zo loopt u als opdrachtgever geen onnodige risico’ s in de keten van aansprakelijkheid.

slider image slider image slider image